Välkommen till Stockholmförsökets webbplats. Du har en webbläsare som inte hanterar Xhtml 1.o Transitional tillsammans med Css 2.o. Detta gör att du inte kan se vår webbplats på det sätt som det är tänkt. Vi rekommenderar dig att ladda hem en ny (ex Internet Explorer, Mozilla eller Opera).


Startsida  Nyheter

Internationellt seminarium om Stockholmsförsöket

Den 31 maj anordnar Miljöavgiftskansliet ett seminarium där bl.a Stockholmsförsöket och det globala arbetet med trafiken och miljön diskuteras.

I diskussionspanelen sitter ett antal specialister på internationell forskning kring miljö-, trafik- och näringslivsaspekter av hållbar stadsutveckling. Seminariet ingår i konferensen ”Voices on the Stockholm Trial” och kommer att hållas på Münchenbryggeriet i Stockholm (Söder Mälarstrand 25).

Seminariet är kostnadsfritt, men antalet deltagare är begränsat till 200 personer. Intresseanmälan görs via e-post märkt ”Intresseanmälan Voices” till maria.wedberg@stadshuset.stockholm.se

För att intresseanmälan ska vara giltig, måste namn, organisation, postadress, ev. fakturaadress, telefonnummer samt e-postadress finnas med. Varje inskickat mejl får endast innehålla intresseanmälan för en person.

För frågor kring innehållet, kontakta Torvald Jacobsson, projektledare, tel 070-523 65 47, epost: torvald.jacobsson@stadshuset.stockholm.se
 

Aktörer i Stockholmsförsöket var Stockholms stad, Vägverket och SL